piątek, 21 listopada 2014

Chlebofocaccia

Pyszna! Świeża i "tostwana" :)


Żródło: Kwestia Smaku z moimi zmianami ( - parmezan, - tomatera, + oliwa do ciasta, + więcej pomidorków, + kapary, + czarne oliwki, + mąka integralna chlebowa + mąka pszenna)




4 komentarze:

  1. Takie fotki z rana powinny być zakazane bo człowiek od razu robi się głodny :) Pysznie to wygląda! :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję Adrianie, ale spójrz na to tak:w nocy byłoby jeszcze gorzej, a tak z rana, prawie na zachętę, żeby pobudzić do działania! Przepis jest bardzo łatwy,tylko wymaga czasu, jak zwykle przy okazji wypieków drożdżowych. Polecam!

      Usuń
    2. Albo rozwiązanie 2: upiec w nocy, wcinać rano :). Ja tak robię. Chociaż to bywa niebezpieczne w wypadku słabej woli, bo się można najeść na noc :P.

      Usuń
  2. Nada más verlo me han entrado unas ganas enormes de comer un trocito!! tiene muy buena pinta, besos!!

    OdpowiedzUsuń